HaberAkış
🏥 Sağlık Magazin Mehmet Edip Taşar

19 kez anjiyo olan hasta tutuklu için başvuru: Mehmet Edip Taşar’ın infazının ertelenmesi istendi

Evrensel | 6 gün önce | 2 kaynak Muhalefet Karamsar

Kalp yetmezliği bulunan ve 19 kez anjiyo olan 70 yaşındaki Mehmet Edip Taşar için infaz erteleme başvurusu yapıldı. ATK’nin “cezaevinde kalabilir” raporlarına tepki gösterildi.

Kalp yetmezliği bulunan ve 19 kez anjiyo olan 70 yaşındaki Mehmet Edip Taşar için infaz erteleme başvurusu yapıldı. ATK’nin “cezaevinde kalabilir” raporlarına tepki gösterildi.

Analiz Notu

Haber, yaşlı bir hastanın cezaevinde kalmasının uygun olmadığını vurguluyor ve infaz erteleme başvurusunun yapılması, hükümetin sağlık durumunu dikkate almadığına işaret ediyor.

Diğer Kaynaklar (1)

19 kez anjiyo olan hasta ‘cezaevinde kalabilir’miş!

Haber Merkezi İnsan Hakları Derneği’nin (İHD) cezaevlerindeki ağır hasta tutuklular listesinde yer alan Marmara (Silivri) 5 No’lu L Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutulan ve birçok kez tahliyesi için başvuru

BirGün | 5 gün önce Muhalefet Karamsar

Haber, ağır hasta bir tutuklunun cezaevinde kalmasının insan hakları ihlali olduğunu vurgulamakta ve durumu eleştirmektedir. Avukatın müvekkilinin sağlık durumunun ciddiyetine dikkat çekmesi, olumsuz bir tablo çizmektedir.

Ana sayfaya dön