HaberAkış
📰 Gündem 🏥 Sağlık 🌱 Yaşam

5 yaşındaki oğlunu denize atıp öldürdü: Cani anneden kan donduran ifade

Hürriyet | 11.02.2026 10:03 | 7 kaynak

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, elinden tutup denize atladığı oğlu Muhammet Boran Güçlü’nün (5) boğularak ölümüne neden olan Sevda Güçlü (30) gözaltına alındı. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Güçlü’nün emniyetteki ifadesinde “Muhammet ölmek istiyordu. Birlikte canımıza kıymaya karar verdim. Denize girdik. Onu elimle ittim” dediği belirtildi.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, elinden tutup denize atladığı oğlu Muhammet Boran Güçlü’nün (5) boğularak ölümüne neden olan Sevda Güçlü (30) gözaltına alındı. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Güçlü’nün emniyetteki ifadesinde “Muhammet ölmek istiyordu. Birlikte canımıza kıymaya karar verdim. Denize girdik. Onu elimle ittim” dediği belirtildi.

Diğer Kaynaklar (6)

Bursa'da 5 yaşındaki oğlunu denize itip katletti: Savunmasında 'ölmek istedi' dedi!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, elinden tutup denize atladığı oğlu Muhammet Boran Güçlü’nün (5) boğularak ölümüne neden olan Sevda Güçlü (30) gözaltına alındı. Güçlü’nün emniyetteki ifadesinde “Muhammet

Cumhuriyet | 12.02.2026 06:42 Tarafsız Karamsar

Haber, bir cinayet olayını ve bunun arkasındaki trajik durumu aktardığı için olumsuz bir ton taşımaktadır. Ayrıca, hükümetin tutumu hakkında doğrudan bir bilgi vermemektedir.

Bursa'da 5 yaşındaki oğlunu denize atan kadın: Ölmek istiyordu

Mudanya ilçesinde, 5 yaşındaki oğlunu denize atıp ölümüne neden olan anne Sevda Güçlü, ifadesinde oğlunun ölmek istediğin söyledi. Anne adliyeye sevk edilirken, oğlu ile denize yürüdüğü anlara ilişkin

EnSonHaber | 12.02.2026 06:01 Tarafsız Karamsar

Haber, trajik bir olayı aktarıyor ve anne ile çocuğun durumu üzerinde olumsuz bir etki yaratıyor. Olayın ciddiyeti ve çocuğun ölümü, habere karamsar bir ton katıyor.

Evladını hayattan koparan anneden korkunç itiraf

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Sevda Güçlü (30), 5 yaşındaki oğlu Muhammet Boran Güçlü ile birlikte denize atladı. Kendisi denizden sağ çıkan anne, oğlunu ölüme

Sözcü | 12.02.2026 05:40 Tarafsız Karamsar

Haber, bir annenin psikolojik sorunları ve çocuğuna yönelik trajik bir eylemi üzerine odaklanıyor. Bu durum, toplumda ciddi bir endişe ve üzüntü yaratıyor.

"Ölmek istiyordu, denize ittim!" 5 yaşındaki oğlunu ölüme gönderen anneden kan donduran itiraf

Bursa Mudanya'da 5 yaşındaki oğlunu denize atarak ölümüne sebep olan 30 yaşındaki Sevda Güçlü gözaltına alındı. Boşanma aşamasında olduğu ve psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen annenin...Devamı iç

A Haber Son 24 Saat | 11.02.2026 12:50 Tarafsız Karamsar

Makale, bir çocuk ölümü ile ilgili ceza muhakemesi haberini tarafsız şekilde sunmaktadır. Hükümet ya da muhalefet tarafı olmayan objektif bir suç haberidir. Ton son derece olumsuz ve dramatiktir - başlık 'kan donduran itiraf' gibi sensasyonalist ifadeler içerir ve ağır bir trajediye işaret eder.

Ana sayfaya dön