HaberAkış
🏛️ Politika 📰 Gündem Tarık Balyalı Süleyman Tarık Balyalı Ekrem İmamoğlu S. Tarık Balyalı

S. Tarık Balyalı'nın İBB yolsuzluklarını konu alan "HESAP 'AKP Dönemi İBB Yolsuzlukları' SORULMALI" kitabı yayımlandı

Dokuz8 Haber | 6 gün önce | 5 kaynak Muhalefet Karamsar

S. Tarık Balyalı, İBB'de 2019 öncesi döneme ait usulsüzlükleri ve yolsuzluk dosyalarını belgeleriyle aktardığı "Hesap 'AKP Dönemi İBB Yolsuzlukları' Sorulmalı" adlı çalışmasını kamuoyuna sundu.

S. Tarık Balyalı, İBB'de 2019 öncesi döneme ait usulsüzlükleri ve yolsuzluk dosyalarını belgeleriyle aktardığı "Hesap 'AKP Dönemi İBB Yolsuzlukları' Sorulmalı" adlı çalışmasını kamuoyuna sundu.

Analiz Notu

Makale, S. Tarık Balyalı'nın İBB'deki yolsuzlukları eleştiren bir kitap yayımladığını belirtmektedir. Bu durum, hükümete karşı bir eleştiri ve muhalefet duruşunu yansıtmaktadır.

S. Tarık Balyalı'nın İBB yolsuzluklarını konu alan "HESAP 'AKP Dönemi İBB Yolsuzlukları' SORULMALI" kitabı yayımlandı

Diğer Kaynaklar (4)

Sadece kitap değil, bu bir suç duyurusu

İBB'deki AKP yolsuzluklarını 'Hesap Sorulmalı' kitabında belgeleriyle ortaya koyan Tarık Balyalı, aynı zamanda karanlık bir dönemi de aydınlatıyor. Kentin rant şebekelerine ve gerici vakıflara peşkeş

BirGün | 6 gün önce Muhalefet Karamsar

Makale, İBB'deki yolsuzlukları ve rant şebekelerini eleştiriyor, bu da hükümete karşı bir duruş sergiliyor. Yazarın karanlık bir dönemi aydınlattığı vurgusu, mevcut durumu olumsuz bir ışık altında gösteriyor.

İBB'nin AKP dönemindeki yolsuzlukları ifşa eden kitap: CHP'li Tarık Balyalı'nın kaleme aldığı 'Hesap' kamuoyuna tanıtıldı

CHP Genel Sekreter Yardımcısı ve eski İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Süleyman Tarık Balyalı, AKP döneminde İBB bünyesinde yaşandığı belirtilen usulsüzlükleri “Hesap: AKP dönemi İBB yolsuzlukları so

Cumhuriyet | 6 gün önce Muhalefet Karamsar

Haber, CHP'li bir siyasetçinin AKP dönemindeki yolsuzlukları ifşa eden bir kitap yazdığını ve bu durumun eleştirel bir bakış açısıyla sunulduğunu göstermektedir. Bu nedenle, haberin muhalif bir duruş sergilediği ve olumsuz bir ton taşıdığı söylenebilir.

İmamoğlu önsözünü yazdı, İBB’nin AKP dönemi yolsuzlukları kitap oldu: Dehşetle okuyacaksınız

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Tarık Balyalı’nın kitabı "Hesap Sorulmalı - AKP Dönemi İBB Yolsuzlukları” raflardaki yerini alıyor. Tutuklu İBB Başkanı İmamoğlu’nun önsözünü kaleme aldığı kitapta Pendik

Kısa Dalga | 6 gün önce Muhalefet Karamsar

Makale, İBB'nin AKP dönemi yolsuzluklarını eleştiren bir kitap hakkında bilgi veriyor ve İmamoğlu'nun tutuklu olmasına dikkat çekiyor, bu da muhalif bir duruş sergiliyor.

“AKP Dönemi İBB Yolsuzlukları Sorulmalı” kitabı kamuoyuna duyuruldu: “Bu kitapta ‘mış miş’ yok, yalancı tanıklar yok, belgeler var”

Tarık Balyalı, AKP döneminde İBB’de yaşandığını öne sürdüğü usulsüzlük ve kamu zararlarını belgelerle anlattığı kitabını tanıttı. Balyalı, “Sümen altı edilen yolsuzluklar belgeleriyle ortaya kondu” de

Evrensel | 6 gün önce Muhalefet Karamsar

Tarık Balyalı'nın kitabı, AKP dönemindeki yolsuzlukları belgelerle ortaya koyarak hükümete karşı bir eleştiri niteliği taşımaktadır. Bu durum, hükümetin uygulamalarına yönelik olumsuz bir bakış açısını yansıtmaktadır.

Ana sayfaya dön