HaberAkış
📚 Eğitim 📰 Gündem

Yarın yapılacak e-YDS'ye 5 binden fazla aday girecek

Anadolu Ajansı | 13.02.2026 09:27 | 3 kaynak Tarafsız Nötr

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), yarın yapılacak Elektronik Yabancı Dil Sınavı'na (e-YDS 2026/2) 5 bin 266 adayın katılacağını bildirdi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), yarın yapılacak Elektronik Yabancı Dil Sınavı'na (e-YDS 2026/2) 5 bin 266 adayın katılacağını bildirdi.

Analiz Notu

Haber, bir sınavın düzenleneceğini ve katılımcı sayısını bildirmekte, herhangi bir siyasi görüş veya eleştiri içermemektedir.

Diğer Kaynaklar (2)

eYDS yarın 5 binden fazla adayın katılımıyla yapılacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM, yarın yapılacak Elektronik Yabancı Dil Sınavı'na eYDS 2026/2 5 bin 266 adayın katılacağını duyurdu.

TRT Haber | 13.02.2026 13:43 Tarafsız Nötr

Haber, bir sınavın düzenleneceğini ve katılımcı sayısını duyuruyor; herhangi bir siyasi görüş veya eleştiri içermiyor.

5 binden fazla aday başvurdu: Elektronik Yabancı Dil Sınavı yarın yapılacak

ÖSYM tarafından düzenlenen e-YDS 2026/2 yarın Adana, Ankara, İstanbul ve İzmir’deki e-sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek. İngilizce olarak yapılacak sınava 5 bin 266 aday başvururken, 80 soruluk t

Cumhuriyet | 13.02.2026 09:22 Tarafsız Nötr

Makale, sınavın düzenlenmesi ve katılım hakkında bilgi veriyor, herhangi bir siyasi duruş sergilemiyor.

Ana sayfaya dön